Бившият съпруг на Мая Манолова оглави ГКПП - Гюешево

снимка: МВР, архив

Бившият съпруг на депутатката Мая Манолова - Милен Манолов, е назначен за началник на ГКПП - Гюешево, съобщиха за "ИНФОМРЕЖА" източници от граничния пункт. По неофициална информация Манолов е назначен на ръководния пост още вчера.

До рокадата се стигна след множество разкрити злоупотреби. Както "ИНФОМРЕЖА" писа, заради установени нередности бяха уволнени петима служители на ГКПП - Гюешево. На други четирима митничари пък бе наложена постоянна мярка "задържане под стража" през юни тази година заради подкуп.

Манолов поема поста от Антоанета Джонева, която също е имала временна заповед за назначение. По неофициална информация нито един от кандидатите, явили се на конкурса, не е спечелил позицията.

Милен Манолов се ползва с добро име сред колегите си и е дългогодишен служител на пункта. “В момента изпълнявам ежедневните функции на началник. Причината е, че колежката Антоанета Джонева се отказа от поста. Няма нищо да се промени в работата ми, просто всеки ден ще идвам на пункта. В системата на митниците съм от 1990 г.”, каза за "ИНФОМРЕЖА" Манолов.

Във връзка с организацията на работата на Митнически пункт Гюешево и с оглед на това, че длъжността началник на пункта е вакантна, временният шеф на Митница Югозападна съгласно предоставените му в Устройствения правилник правомощия е издал вътрешна заповед, с която възлага организационните и контролни функции по отношение дейността на пункта на старши инспектор Милен Манолов. Това обявиха официално от пресцентъра на Агенция „Митници”.

 

КОМЕНТАРИ

Art08:38 - 27.10.2013
Е та за тва сме се борили.....
plamen08:14 - 27.10.2013
Милен Манолов е много свестно момче
the green23:03 - 25.10.2013
Bravo! Qvno si go biva! Golem specialist!
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//