Атанас Камбитов: Очаквам победа още на първи тур

Атанас Камбитов, снимка: infomreja.bg

Голямата ми цел е да спечеля изборите още на първи тур, заяви за ИНФОМРЕЖА кандидат-кметът на ГЕРБ в Благоевград Атанас Камбитов. Кандидатурата му бе официално обявена по-рано днес от шефа на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов. Камбитов увери, че ще води позитивна кампания и тръгва в надпреварата сигурен, спокоен и мобилизиран. Той има дългосрочна визия за развитие и утвърждаване на Благоевград като образователен център и в работата си ще разчита на подкрепа не само от страна на гражданите, но и от всички политичеки партии. Очаквам съдействие и от държавата, добави кандидат-кметът на ГЕРБ.

Атанас Камбитов обяви, че е готов веднага да започне работа и още утре свиква на първа среща предизборния щаб. "Очаквам пълна подкрепа от колегите си в ГЕРБ. Сигурен съм, че с областния координатор Костадин Хаджигаев ще работим в екип. Нормално е в една изборна ситуация да бъдат обсъждани различни номинации, да има конкуренция между кандидатите. Във всички демократични държави е така. Това обаче не означава, че не сме консолидирани", категоричен е Атанас Камбитов.

 

КОМЕНТАРИ

Idtf14:14 - 17.08.2011
Победа н първи тур за камбитов на благоевградчани им омръзна даги управляват шлифовани мъзъци
рррр08:50 - 17.08.2011
Насо Насоооо Насо , само утрепки и набедени "мутри" около теб. Какво управление ще правиш и ти беее?цццццц, ооффффф Само малоунмици в тая политика !
скастрено борче19:40 - 16.08.2011
Мечтател клонящ към фантазия.
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//