През почивните дни: Две катастрофи с пострадали в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

По случаите са образувани досъбедни производства

2 пътни произшествия са възникнали през почивните дни в Кюстендилска област, съобщават от пресцентъра на полицията. На 4 май в Дупница на кръстовището, образувано от улиците „Страхил Войвода“ и „Хан Крум“, 63-годишен водач на лек автомобил „Пежо“ е отнел предимство на лек автомобил „Фолксваген“, движещ се в посока пътен възел „Байкал“ и управляван от 19-годишен водач, и двата автомобила се удрят.

Водачът на пежото е настанен в дупнишка болница с травматичен шок, водачът на фолксвагена е с порезна рана на десния крак. На по-младия водач тестовете за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни, на другия водач е взета кръв за анализ. По случая е образувано досъдебни производство в РУ-Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

На 5 май  в местността „Черна нива“, на пътя Кюстендил – Дупница, е възникнало ПТП между мотоциклет, управляван от 31-годишен мъж, и лек автомобил „Мазда“, управляван от 54-годишна жена. Водачите са леко пострадали, мотоциклетистът е с комоцио, а шофьорката – с порезни наранявания.

Тестовете на двамата водачи за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. Досъдебно производство по случая е образувано в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//