Зверската катастрофа на пътя Дупница – Самоков взе четвърта жертва

Снимки: Infomreja.bg

Почина 21-годишна пътничка

2  тежки ПТП са възникнали в края на миналата седмица в областта – 4 са жертвите от произшествието, възникнало вчера на пътя Дупница – Самоков между лек автомобил „Шкода“ и сеат.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, на място са загубили живота си водачът на шкодата /65 г./ и пътничка /46 г./ в сеата и водачът му /47 г./. Двама от пътниците са настанени в дупнишка болница със сериозни травми, късно снощи е починала 21-годишната пациентка.

Другият пострадал е в здравното заведение без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Дупница, уведомена е Окръжна прокуратура за случая.

Пътният инцидент на пътя Рила- Кочериново е възникнал на 25 март и е между лек автомобил „Опел“, управляван от 22-годишен мъж от Рила, и лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 43-годишна жена от София.

78-годишна пътничка от фолксвагена и водачът на опела са настанени в благоевградската болница за лечение. Тестовете за употреба на алкохол на двамата водачи са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Рила, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK