Злата Сотирова даде заявка за местния вот с листа от БСДП

снимки: infomreja.bg

Настоящият парламентарист в Общински съвет – Благоевград Злата Сотирова заяви участие в предстоящите местни избори със самостоятелна листа за общински съветници. Малко след 13 ч. днес Сотирова внесе документи за регистрация в Общинската избирателна комисия заедно с колегата си Бисер Стойчев.

Съветническата листа на Българската социалдемократическа партия в Благоевград включва 15 кандидати. Злата Сотирова е неин водач. На второ място е Бисер Стойчев. Трети е шесткратният шампион на България по тласкане на гюле Красимир Александров.

Още един изявен спортист е намерил място в листата на БСДП – Благоевград – Антон Дончев. Дончев е бивш кондиционен треньор на ПФК Пирин, който след изпадането на „орлетата“ от „А“ група премина към Видима – Раковски.  

„Всички кандидат-съветници в нашата листа са от Благоевград и милеят за развитието на града. Искаме през следващия мандат, ползвайки услугите на общинската администрация, гражданите на Благоевград да се чувстват като клиенти и ще работим активно за тази кауза“, заяви Злата Сотирова минути след като официално регистрира участиетото си в местния вот.

„Неслучайно в листата присъстват авторитетни спортисти, ние ще заложим на развитието на масовия спорт сред децата и подрастващите, като се подобрят условията за практикуването му и се обновят спортните бази в града“, каза вторият в листата Бисер Стойчев.

В листата за съветници на БСДП, с която Злата Сотирова и Бисер Стойчев ще атакуват следващия Общински съвет, са включени изцяло млади хора, сред които има и студенти.

 

КОМЕНТАРИ

до 00722:10 - 19.09.2011
не си прав мисля че много хора ще подкрепят тази листа,а дали е тъпа ще се види в деня на изборите!
00713:52 - 19.09.2011
най-тъпата листа.за тея без пари 1 човек няма да гласува.дано хората им вземат парите и гласуват по съвест
георгиев13:52 - 19.09.2011
ей разгеле някой да признае,че в тая община лелките на гишетата ядат от нашите пари и трябва най малкото да се държат добре с нас. Само заради това ще гласувам за Злата и ще и стискам палци. Смелост е да се признае такова нещо защото тея са много отмъстителни
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!22:14 - 18.09.2011
Daaaa,naistina e taka,nikoi do sega ne e mislil za obiknovennite hora,koito hodim v ob6tinata i ni gonqt kato neznaem nekakvi ne6ta,i trqbva da pitame tiq hora tam deto nasila rabotqt...Uspeh na Zlata Sotirova,dano da uspee!!!!

FACEBOOK