Започнаха рокадите в горския сектор в Пиринско

снимка: infomreja.bg, архив

Бившата директорка на Районното управление на горите в град Берковица Ваня Каменова от днес е назначена за председател на Управителния съвет на Югозападно държавно предприятие - Благоевград . Тя поема поста от досегашния председател Иван Янев, който днес е бил освободен, научи ИНФОМРЕЖА.

От длъжността член на УС на ЮЗДП е освободен и Рангел Дойчинов. На негово място също е назначена жена.

От досегашното управително тяло като член в него остава единствено директорът на предприятието Светлозар Михайлов.

Според предварителната информация в близките седмици се очаква рокадите в горския сектор да продължат със смяна на някой от заместник-директорите на държавното горско предприятие, както и на директори на горски и ловни стопанства в обсега на ЮЗДП- Благоевград, назначени от предишния кабинет на Пламен Орешарски с протекциите на ДПС.

Запознати коментираха, че рокадите били наложителни и спешни, тъй като след назначението на служебния кабинет е настъпил пълен хаос и безпрецедентно плячкосване в горския сектор.

Рокади се подготвят и в системата на образованието на регионално ниво.

 

КОМЕНТАРИ

до винету17:10 - 06.09.2014
Рибата мирише от към главата,мекотелото шенгов знае всичко и за кражбите на геров и за плетенските комити, а да не говорим за дерьо на вищерица.Скоро всичко ще си дойде на място,ще спре захранването на черните каси на дпс.
винету09:46 - 05.09.2014
за да се пресекат кражбите в гърмен трябва.да се махнат-експедиторите геров.белия.моллов.плетенските комити от беслет и има още 1 дето е 635.не работи пункта на ранча.нека някой да следи от страни и ще види че колите не ги проверяват.и фирмите имат заявки при даден горски.а трасето през м.гроба е аортата за кражбите.
77700:59 - 04.09.2014
Abe bokluci vie druga rabota imate li si ili samo tova mojete da pluete po horata mamavi da eba i pomiyarite govorite palni gluposti ta az sam ot osikovo
ибрахим кадриев17:28 - 03.09.2014
ха бе хора май збъркахте имената на сто процента съм сигорен че не е джамал а това леке баки не бъркаите човека с ваште мръсни кражби

FACEBOOK