Започна данъчната кампания в община Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Платилите до 3 май имат 5 % отстъпка

Днес започва тазгодишната данъчна кампания за местни данъци и такси в община Гоце Делчев.

Вече е възможно заплащане на данък за моторни средства и на патентен данък. Заплатилите до 31 януари патентен данък за цялата година ще се възползват от 5 % отстъпка.

Данъчнозадължените лица имат възможността да изплатят пълния размер на задълженията си за данък моторни превозни средства, недвижими имоти и такса битови отпадъци до 3 май / 30 април е почивен ден/ и да получат 5 % отстъпка. След тази дата те ще могат да платят на две равни вноски - до 30 юни и до 31 октомври.

През месец февруари всички задължени лица ще получат уведомителни писма за размера на своите задължения и сроковете за плащане.

Местните данъци и такси могат да бъдат платени на касите, намиращи се на ул.„Търговска“ №18, етаж 3. По време на кампанията те ще работят с непрекъснато работно време в часовете от 08:00 до 17:00 часа. Плащането може да се извърши по банков път, чрез ПОС терминал и чрез ВИП ПОС теминал, достъпен през интернет страницата на община Гоце Делчев, меню Местни данъци и такси.Това може да стане и от всеки офис на Изипей и интернет системата Ипей.

За селата Лъжница, Корница, Брезница и Господинци плащането на задължения за местни данъци и такси е възможно в самите кметства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK