Задържаният за убийството на Евгения: Аз я убих!

Снимка: Нова тв

Орлин Владимиров отказа да отговори на въпросите на съда

Обвиненият за убийството на намерената в куфар Евгения направи самопризнания пред съда. До момента той не беше говорил пред магистратите, пише Нова тв. 

Според разказа му в деня, когато е извършено престъплението, Евгения ударила Орлин по главата. След това се обърнала към кухненския плот, взела чаша, а Орлин се дръпнал. 

"Пуснах я, тя се обърна към масата, взе чаша. Хванах нейната дясна ръка с моята лява. С дясната ръка я хванах за врата. Загубихме равновесие, паднахме и двамата, тя се удари в ръба на шкафа и тогава осъзнах какво става. Видях, че тя е безжизнена. Имаше кръв по ръба на шкафа и разбрах, че съм я убил. Започнах да си представям как детето ще се върне от училище и ще види майка си. Започнах да чистя с един моп. Чистих и с тениската си... Не исках синът ни да разбере за случилото се. Не знам дали съм изчистил всичко", разказа още Орлин Владимиров. 

Той не пожела да разкаже за случилото се след това и отказа да отговори на въпросите на магистратите.

Версията на заподозрения се разминава с онова, което показа съдебно-медицинската експертиза, която вече беше приета от съда. Според експертите главата на жертвата е била омотана със стреч фолио и Евгения е била удушена. През цялото време тя е била в съзнание. 

На следващото заседание по делото ще има пледоарии и ще бъде произнесена присъда.

А малко преди процеса днес близки на Евгения се събраха на протест. Те искат доживотен затвор без право на замяна - както за Владимиров, така и за баща му, който е сочен за помагач при укриването на трупа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK