Задържаха за наркотици двама души в Гоце Делчев , по един в Петрич и Сандански

Снимка: Агенция Митници, архив

У 19-годишен в Разлог намериха газов пистолет и марихуана

На 12-и март полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, са провели акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества.

От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, са задържани двама мъже от града.

Около 14:00 часа в Гоце Делчев е задържан 28-годишен, у когото е намерено и иззето около 0,9 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин, а в следобедните часове на деня, също Гоце Делчев, у 21-годишен е намерена и иззета около 2,05 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

На същата дата от полицейски служители на РУ-Петрич, е проверена къща в града, обитавана от 41-годишен от село Коларово. Намерена и иззета е около 13,96 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В хода на акцията в  Разлог е извършено претърсване на жилище, обитавано от 19-годишен от София. Намерени и иззети са газов пистолет с два патрона за него и около 24 грама марихуана.

От полицейски служители на РУ-Сандански, е задържан 33-годишен санданчанин, в чието жилище в града са намерени и иззети буркан с около 0,36 грама канабисови съцветия и цигара, съдържаща около 0,50 грама канабис.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури.

Работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//