Задържаха баща и син, разфасовали крадени коли

снимка: infomreja.bg, архив

Криминалисти от Областната полицейска дирекция в Благоевград и СДВР задържаха петричани, разфасовали крадени леки автомобили. В хода на проведена днес специализирана операция по пресичане и документиране престъпната дейност на автозжамбази е проверена авторемонтна работилница в с. Камена, собственост на 40-годишен местен жител. Там е установен автомобил "Рено", обект на кражба от столицата. Колата е обявена за общодържавно издирване от столичните  криминалисти  през юни тази година.

При съвместната работа по случая с противозаконно отнетия автомобил полицаите стигнали до работилницата на кримнално проявения и осъждан Л.А. При извършена проверка в двора на бившата "МТС" в село Камена е открит откраднатият автомобил и части от други противозаконно отнети коли в различни райони на столицата.

В момента на проверката в автоработилницата са установени Л.А., на 40 г., и синът му О.М., на 20 г., от с. Камена. Двамата са задържани с полицейска заповед за 24 часа. По случая в РУП Петрич е образувано досъдебно производство и е сезирана прокуратурата. Работата по случая продължава съвместно с колегите от СДВР. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK