За три дни шестима пияни водачи се разделиха с шофьорските си книжки

Снимка: Infomreja.bg, архив

За три дни шестима водачи от областта се разделиха с шофьорските си книжки, след като бяха заловени пияни зад волана.

38-годишният Е.М. от Гоце Делчев е спипан да управлява лек автомобил "Опел Астра" в гърменското село Дъбница с 1,31 промила алкохол в издишания въздух. Той е спрян за проверка към 23:40 часа в петък от полицаи от РУ - Гоце Делчев.

С 1,29 промила алкохол е заловен да управлява лек автомобил „Ленд Ровер” в Разлог и 36-годишният М.П. от същия град.

В събота около 03:47 часа на КПП - с.Бело поле в нетрезво състояние е хванат да шофира и 38-годишният М.К. от с. Рилци. Дрегерът отчел 1,74 промила.

Същия ден към 21 часа при извършена проверка на лек автомобил „Опер Корса", движещ се по улица "Рокфелер" в Петрич е спипан 44-годишният В.М. от Петрич, който управлявал МПС с наличие на 1,23 промила алкохол.

Уиформени от полицейския участък в Гърмен пък миналата нощ засекли по улиците на селото движещ се на зигзаг лек автомобил "Фолксваген Голф”, управляван от 31-годишен грък. Проверката показала, че шофьорът е карал с 1,43 промила.

Снощи около 23:00 часа в района на жп гара Белица е заловен поредният пиян водач - 30-годишният И.Г. от с. Долно Драглище, община Разлог. Младият мъж е управлявал лек автомобил „Ситроен” с 1,67 промила алкохол в издишания въздух.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK