За пръв път шефът на БФАС инспектира планинското рали в Благоевград

снимки: infomreja.bg

Историческа визита направи президентът на БФАС Радослав Козлеков. Въпреки че все още не е вписан официално като шеф на федерацията, Козлеков посети Благоевград, за да инспектира втория кръг от планинското рали. Бившият състезател се увери на живо в перфектната организация на домакините, които за поредна година приемат най-добрите състезатели на трасето по пътя за село Делвино.

На официалната вечеря преди днешния старт на ралито Козлеков се срещна със заместник-кмета на Благоевград Стоян Благоев. Двамата обсъдиха подобрения в инфраструктурата около трасето и удължаване на маршрута за ралито. Благоев обеща, че общината ще подпомогне финансово АСК "Диамо", за да може да бъде продължена традицията Благоевград да бъде домакин на планинско рали.

Председателят на АСК "Диамо" Георги Стоянов изрази огромното си задоволство от ползотворната вечеря и добрия тон между федерация и община. Стоянов заяви, че това е това е първата визита на президент на федерацията по време на планинско рали в Благоевград. На сбирката присъстваха всички състезатели и организатори на състезанието.

 

КОМЕНТАРИ

Eмо12:41 - 27.05.2012
Дали някой се усеща колко е тъп като напише за такава глупост:"Историческа визита ."
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK