Взривиха заведението на екскмета на Катунци

Георги Коцев, снимка: infomreja.bg, архив

Заведението на заплашвания многократно екскмет на санданското село Катунци - Георги Коцев е унищожено. Собственикът твърди, че става дума за експлозия. Пред кореспондента на БГНЕС полицията заяви, че става дума за умишлен палеж, разбита е външна врата и има счупени стъкла. В момента се прави оглед.

Инцидентът е станал около 1.30 тази нощ. Заведението "При кмета" се стопанисва от съпругата на Коцев Светла.

Пред БГНЕС Коцев заяви, че заведението му е унищожено и неколкократно е бил заплашван за това, че се движи в обкръжението на кмета на Сандански Андон Тотев, а не с ГЕРБ.

Между двата тура на местните избори миналата година Коцев е подал сигнал на телефон 112, че е заплашван от дебеловрати в джип, че ще бъде взривен.

Андон Тотев спечели кметските избори в Сандански, побеждавайки кандидата на ГЕРБ и заместник-областен управител на Благоевград Георги Баханов. Коцев бе кандидат за трети мандат на най-голямото село в община Сандански Катунци, но изгуби балотажа с кандидата на ГЕРБ и бивш пазач в "Медика – Сандански" Стоян Танушев.

След като загуби изборите за Катунци Георги Коцев бе назначен като кметски наместник от Андон Тотев на селата Черешница и Ковачево.

 

КОМЕНТАРИ

info14:47 - 06.08.2012
liap4o e organiziral vsi4ko sre6to 2000 lv
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK