Взривиха бизнесмен в колата му в центъра на Варна

снимка: infomreja.bg, архив

Варненският бизнесмен Йордан Харасимов бе взривен в аудито си в центъра на града тази сутрин. Инцидентът стана малко след 8 ч. на кръстовището до Икономическия университет. Колата "Ауди А8" е била в движение, когато е гръмнала и по инерция се е ударила в светофара, предаде БТА. Няма други пострадали.

"50-годишният Харасимов е член на Рибарско сдружение. Пътувал е сам в колата", съобщи директорът на ОД МВР комисар Димитър Димитров, цитиран от "Фокус".

Харасимов има бизнес с риба, рибни продукти и рапани. Фирмата му "Север Кооп" е във варненският квартал "Аспарухово", съобщи БГНЕС. 

Според специалисти в бранша той е сред най-крупните играчи на този пазар и със сигурност е най-големият по Северното Черноморие, предаде Дарик. Йордан Харасимов е бивш шампион по класическа борба и дългогодишен председател на клуба по класическа борба във Варна "Локомотив 93".

Извършва се оглед на местопроизшествието. По случая работят антимафиоти от звеното за „Борба с организираната престъпност” (БОП) и експерти по взривовете от ДОТО. Предполага се, че бомбата е била поставена под шофьорската седалка.

Движението на място все още е спряно, регулира се от полицейски екипи и се извършва само в едната лента./dnes.dir.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK