Възрастен мъж се самоуби по брутален начин в гаража на дома си

Снимка: Infomreja.bg

Мъжът се вдишвал газовете от ауспуха на колата си

Днес около 08.20 ч. в Първо Районно управление – Бургас, е получено съобщение от бургазлия за това, че в частната си гаражна клетка, разположена във вътрешния двор на кооперация на ул. „Александър Стамболийски” № 76, открил тялото на 71-годишния си баща, излязъл от дома си ден по-рано около 14.00 ч.

Същият заявил на близките си, че ще търси авторемонтна работилница за отстраняване на повреда по лекия си автомобил „Нисан Микра”.

До момента на откриване на тялото близките не са разполагали с информация относно местонахождението на възрастния човек и са търсили помощ през социалните мрежи.

При извършения оглед на местопроизшествието е констатирано, че се касае за самоубийство, осъществено чрез свързване на ауспуха на автомобила с прозореца на купето и включване на двигателя на нисана с цел отделяне на въглероден двуокис.

При извършения допълнителен оглед е установено, че паралелно с това възрастният човек се самопрострелял в областта на главата със самоделно направен пистолет.

Тялото на 71-годишния бургазлия е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” при УМБАЛ - Бургас. По случая досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf