Второ ОУ - Гоце Делчев отбеляза патронния си празник

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg, архив

Паралелно с честванията на 109-годишнината от гибелта на легендарния войвода Гоце Делчев, неврокопското училище, което също носи неговото име, отбеляза патронния си празник с голямо тържество.

Директорът на Второ ОУ "Гоце Делчев" - Спас Тетимов, поздрави с празника целия учителски колектив, педагогическите съветници, учениците и родителите, както и директорите на всички училища в града, уважили празника им. 

"Гордеем се с все по-добрите резултати, които постигат нашите ученици, гордея се и с добрия педагогически колектив, който полага усилия тези резултати да са реалност и заслужена наша гордост", заяви от трибуната развълнуваният директор Спас Тетимов.

От своя страна децата от всички класове за патронния празник на училището представиха богата програма, която бе аплодирана бурно от събралата се многобройна публика от родители, учители и жители на Гоце Делчев.

Вълнуващ рецитал за живота и делото на войводата Гоце Делчев бе гвоздеят в празничната програма на възпитаниците на Второ ОУ "Гоце Делчев". 

Поздравителна телеграма по случай патронния празник на неврокопското училище, което е най-старото в града, изпрати и депутатът Георги Андонов. Той и президентът Росен Плевнелиев са възпитаници на същото училище.

Миналата година Росен Плевнелиев, тогава министър на регионалното развитие и благоустройството и кандидат-президент, бе официален гост на честванията в Гоце Делчев, като по време на визитата си в училището той безпогрешно си спомни чина, на който е седял като първокласник. 

 

КОМЕНТАРИ

колега18:10 - 06.05.2012
И няма по-добър като директор от него! За разлика от змията Божикова, която малотретира учителите в гимназията!
Димитър16:16 - 05.05.2012
Честит празник! За читателите на Инфомрежа извън Гоце Делчев - г-н Спас Тетимов е най-добрия математик в България!
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK