Връчиха сертификати на ученици от Разлог по проект "Успех"

снимки: Община Разлог

Две години учениците от НУ "Св.Св. Кирил и Методий" - град Разлог работиха в секция „ИСКАМ ДА УСПЕЯ” по проект „УСПЕХ”. Работата по проекта даде на малките ученици знания и ценни умения. Директорът на училището Костадин Кулин връчи на всички участници в проекта сертификати за постижения.

През последната годината учениците участваха с желание в най-различни мероприятия, организирани по проекта. Активните ученици се срещнаха с бизнес консултант, запознаха се с работата на архитекта на Разлог, срещнаха се с местен репортер, наблюдаваха работата на служители в банки.

Малчуганите положиха много усилия и се научиха да работят в екип и да бъдат млади репортери. Всички ученици с интерес наблюдаваха как се прави вестник, как се отглеждат коне, както и процеса на производство на храните.

Сръчните ръце на децата изработиха предмети за благотворителен коледен базар и засадиха цветя през пролетта.

Изпълнението на дейностите заложени в секция „ИСКАМ ДА УСПЕЯ” по проект „УСПЕХ”  приключи с представителна изява под ръководството на Теменужка Жегова, Диляна Бангеева и Лора Радева.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа по ОП „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейски социален фонд на Европейския съюз.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK