Временна организация на движението в Благоевград заради „Франкофоли“

Снимка: Община Благоевград, архив

Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград в двата дни на фестивала „Francofolies. Благоевград“. По заповед на кмета на Благоевград, д-р Атанас Камбитов, са предприети всички необходими мерки за безпроблемното осъществяване на движението в областния център.

Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт ще бъде спряно в двете посоки по улица „Александър Стамболийски“, в участъка от кръстовището с булевард „Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с улица „14 полк“ за периода от 08:00 часа на 22.06. до 06:00 часа на 24.06.2018 г. Определен е обходен маршрут, като движението ще се извършва по бул. „Васил Левски“ и ул. „Джеймс Баучер“.

Движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на улица „14 полк“,  в посока от кръговото кръстовище с улица „Александър Стамболийски“, до кръговото кръстовище с улица „Свобода“ за периода от 08:00 часа на 22.06. до 06:00 часа на 24.06.2018 г.

Автомобилите могат да преминават по улица „Полковник Дрангов“, като движението ще се контролира от ОД на МВР-Благоевград.

Превозните средства ще могат да бъдат паркирани по ул. „Александър Стамболийски“ след кръстовището с кръговото движение, като входът ще бъде от страната на бул. „Джеймс Баучер“. Ще може да се паркира и по дясната лента за движение по „14 полк“, в посока ЗМКА, както и на паркинги в близост до парк „Македония“.

Апелът е за безпрепятственото осъществяване на движението жителите и гостите на Благоевград да бъдат внимателни и толерантни на пътя.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK