Войводи от Благоевград подкрепиха Цацаров на митинг в столицата

снимки: ВМРО

Няколкостотин души от граждански сдружения и политически организации обградиха хванати за ръце Съдебната палата в столицата, с което искаха да покажат подкрепата си за главния прокурор на републиката Сотир Цацаров.

Всички изказващи се се обединяваха в мнението, че Цацаров трябва да стигне докрай и че гражданите са на негова страна. Посочени бяха поименно тези, които са виновни за този ужасен 23-годишен преход. Споменати бяха имената на Костов, Царя, Станишев, Борисов и т.н., на които главният прокурор би трябвало да повдигне обвинения, според митингуващите.

От името на всички Николай Бареков внесе декларация в подкрепа на прокуратурата. Особено внушителна на митинга бе групата, водена от Иван Стоянов от ВМРО- Пиринска Македония. В нея бяха хора на ВМРО от организациите на Благоевград, Петрич, Разлог, Гоце Делчев, Банско, Гърмен, Сандански.

На митинга на импровизирана пресконференция Ангел Джамбазки заяви, че очаква от правителството незабавно да развали договора с ЧЕЗ, особено след смъртта на малкия Ангел Капсъзов от Копривлен, чийто живот бе отнет вследствие на безотговорността на институциите, включително и на ЧЕЗ.

„Както нелепо си отиде малкият Ангелчо, така можеха да загинат още няколко деца, това ли трябва да чакаме да се случи?! Искаме незабавно разваляне на договора с ЧЕЗ -България”, заяви и Иван Стоянов пред журналистите.

 

снимки: ВМРО
снимки: ВМРО
снимки: ВМРО
снимки: ВМРО

КОМЕНТАРИ

Ангел Стоянов19:40 - 20.07.2013
Безработните трябва да се преглеждат безплатно при лекар
Петър Стоилов19:39 - 20.07.2013
ИМА ЛЕКАРСКА МАФИЯ-Лекарите взимат много пари за лечение дори и на тези които са безработни и с последните си стотинки им дават веднъж за направление, втори път за лекаря специалист, а много от изследванията не са по здравната каса. На всичко отгоре трябва чак след един (1) месец да вземеш второ направление и ако трябва да минеш дори само на два специалиста лекари си плащаш още поне 20 лв. А ако минат 3 месеца без да си се сетил да си платиш осигуровките те изключват като вече нямаш право на прегледи по касата. Опомнете се бе, хора, оплачете се от тези доктори - те са МАФИЯ.За финал не ти дават никакви физиотерапевтични процедури - пии хапчета-по 50 лв., пии други по 18 лв. Ами много е лесно така
Джaмбaз22:45 - 25.05.2013
Къде е Каракачанов? Да не си е подал оставката след изборния храх?! :-))) Или защитава докторска в ЮЗУ? Или Райков, като колега ДС-агент, го готви за посланик в някоя африканска екваториална държава?!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK