Водачка от Борово се удари челно в мерцедес край Места

Снимка: Infomreja.bg

Между с. Долно Дряново и с. Дъбница при ПТП пострада непълнолетен

През почивните дни ПТП-а белязаха криминалната хроника от Благоевградско.

В събота около 19:18 часа в ж.к. „Еленово“ в Благоевград, лек автомобил „Фиат Браво“ с 30-годишен водач от Благоевград, извършвайки маневра на заден ход е блъснал 86-годишна жена, пресичаща пътното платно. 

Пешеходката е с фрактура на рамото и фрактура на тазобедрена шийка на ляв крак и е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград. 

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

В неделя около 17:25 часа на пътя между Добринище и  Места, лек автомобил „Фиат Пунто“ с 46-годишна водачка от с. Борово е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Мерцедес“. С гръдна травма е пострадала водачката на лекия автомобил „Фият Пунто“, а 50-годишен мъж, пътуващ в него е с фрактура на китката. 

По-късно в неделния ден, около 23:00 часа, между с. Долно Дряново и с. Дъбница, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 33-годишен водач от с. Кочан, общ. Сатовча е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Фиат Пунто“. В резултат на инцидента, с разкъсно-контузни рани по главата е пострадал водачът на лекия автомобил „Фолксваген Голф“, а с контузия на гръден кош е пострадало 17-годишно момиче, пътуващо в лекия автомобил „Фиат Пунто“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK