Водач и пешеходка пострадаха при два пътни инцидента в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

Две пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали 42-годишен мъж от Мусомища и 52-годишна жена от Гоце Делчев са станали вчера на територията на общината.

Около 12:35 часа в РУ-Гоце Делчев е получен сигнал, че в Спешния център е постъпил за лечение мъж, пострадал при катастрофа.

Пристигналите на място полицейски служители установили, че към 11:15 часа на горски път в местността „Могилите”, в землището на гоцеделчевското село Мусомища, 42-годишен водач на нерегистриран по надлежния ред товарен автомобил "УАЗ" при движение на заден ход излязъл от пътя и се преобърнал.

При инцидента е пострадал шофьорът, който е настанен за лечение в МБАЛ "Иван Скендеров" с разкъсно-контузна рана на главата и контузна рана на дясната ръка.

Медиците ЦСМП-Гоце Делчев вчера около 16:10 часа са сигнализирали полицията, че при тях е постъпила с контузни рани и 52-годишна жена, която е била блъсната на улица "Драма" в града от лек автомобил „Тойота Ярис” с 37-годишен водач от с. Борово.

Инцидентът е станал в 15:35 часа, след като жената изскочила внезапно на пътното платно. В резултат на произшествието пострадалата жена е получила контузия на десния крак. След извършен медицински преглед тя е освободена за домашно лечение. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK