ВМРО – Кюстендил с дарение за баба Стания, живееща във военен фургон

снимки: infomreja.bg

ВМРО – Кюстендил ще направи дарение на баба Стания Серафимова, която от няколко месеца живее във военен фургон в Босилеград. Това съобщи председателят на местната структура в областния град Георги Петров.

Предвидено е на 74-годишната жена да бъде направено дарение на 18 февруари, когато в Босилеград ще бъде почетена паметта на Васил Левски. Очаква се на събитието да присъства и зам.-председателят на партията Ангел Джамбаски.

ВМРО е и сигнализирана за тежката участ на баба Стания от председателя на Културно-информационния център в Босилеград Иван Николов. Очаква се възрастната жена да получи дарение от дрехи и различни хранителни продукти.

74-годишна българка е изоставена от близките си и разчита единствено на добрата воля и помощ на своите сънародници в село Дукат, Босилеградско.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Светлана20:04 - 13.02.2014
Храната и дрехите добре,но и един хубав фургон от българските ,в които настаняват така наречените "бежанци". А може и в някое от селата в България,от тези до границата, да й отстъпят една къщичка.Има толкова празни къщи.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK