Влак прегази мъж по линията София - Кулата

снимка: infomreja.bg

Труп на мъж, прегазен от влак по линията София - Кулата, е открит тази вечер край Благоевград, съобщи БГНЕС. Мъжът е блъснат от бързия влак София - Кулата, който пристига на гара Благоевград в 19.30 ч. Местопроизшествието е на 113-ия километър от София в посока Кулата, където е първият тунел след гара Кочериново в посока Благоевград.

30 метра преди да излезе от тунела машинистът на бързия влак е почувствал удар, но не е видял човека, който най-вероятно е лежал на релсите. След удара композицията е изтеглена на гара Благоевград. Там машинистът е подал сигнал за инцидента, след което влакът е продължил към Кулата.

Пристигналата на място линейка, повикана от тел. 112, е констатирала смъртта на мъжа. Достъпът до местопроизшествието е блокиран от полиция. Следствена група от РПУ - Рила извършва оглед. С лек автомобил са пристигнали и близки на прегазения мъж, чиято самоличност засега не се съобщава.

Тялото на починалия ще бъде транспортирано в моргата на кюстендилската болница. След инцидента движението на влаковете по жп линията София – Кулата е спряно.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK