Владимир Москов свиква консултации за референдума

снимки: infomreja.bg

Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов свиква в понеделник първите консултации с представителите на парламентарно представените партии и коалиции в общината за  подготовката на референдума, който ще се проведе на 27 януари 2013 година. Тогава жителите на общината ще дадат своя вот „за” или „против” изграждането на нова ядрена електроцентрала у нас.

Със заповед на градоначалника е определен вече и техническият екип за организацията и подготовката на допитването, който се ръководи от заместник-кметът Богдан Боцев. Както при провежданите досега избори, в общината ще има 42 секции, 32 от които в  града, а останалите в прилежащите населени места.

Избирателните секции ще са на традиционните места, където се разкриват и при други избори, съобщи кметът Владимир Москов. Неговата заповед регламентира и местата, където ще бъдат поставени избирателните списъци. Тук отново няма да има промяна и жителите могат да ги намерят на традиционните им места.

От общинската администрация бяха категорични, че разходите по провеждането на референдума ще бъдат по-малки, тъй като процедурата не изисква ситуиране на Общинска избирателна комисия. Резултатите от общественото допитване ще бъдат представени директно в РИК-Благоевград.

32 000 лева е сумата, похарчена за последните избори за кмет и общински съветници в Гоце Делчев. За референдума се очаква тя да е далеч по малка.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

той15:05 - 19.12.2012
ало/ възмутената гражданка/ не яж дъто на Краси доказан и утвърден в професията журналист . Глей там с дядо ти гофето да се куландрисате щото той си много си пада по педалите като тебе . Като краставите кучета се надушвате и имате сурата да говорите за другите . Боклуци ,долни и миризливи манафи .
аз14:59 - 19.12.2012
Не мразя нито Брезница нито хората от Брезница ,а много мразя хора като Мехмед Боюкли които не представляват Брезница и не са име на това село . Клюкар , двуличник , интригант долен агент и предател.
до нагаждача Мехмед Боюкли14:56 - 19.12.2012
подлецо как не те е срам да занимаваш с глупости кмета на общината на свадбата в Брезница . Нагаждач , двуличник , мошеник и пълен лъжец си ти Зъбчо ама вече няма кой да ти вярва . Подиграва ти се цяло село правиш се на дървен философ но си пълен некадърник който един живот не е хванал работа и живее на гърба на някакви фондации на жена си и на подаяния . Крайно време е някой да ти строши канчето за лъжите с които се опитваш да манипулираш . Ти си просто един безполезен търтей .
Анко06:25 - 09.12.2012
Не обиждайте Смена 8. За ония години апаратчето си беше добро. Снимките може би са правени с мобилен телефон. И от Инфомрежа знаят че са ужасни, неслучайно ги е срам да си сложат логото върху тях.

FACEBOOK