Владимир Георгиев: Трябва труд и постоянство, за да има успех!

Снимка: Infomreja.bg

Георгиев получи безапелационната и 100-процентова подкрепа на настоящия кмет

Доста години бях в чужбина, но сбъднах една от мечтите си като се прибрах и се радвам, че го направих, защото смятам, че именно хората излизали, видели, заимствали - ще могат да внесат и да допринесат за развитието на селото.

С тези думи кандидатът за кмет на село Рилци – Владимир Георгиев, започна срещата си с жителите.

Той бе подкрепен от председателя на инициативния комитет, издигнал го за кандидат - Георги Георгиев, и Христослава Илиева – член на Комитета.

Георгиев получи безапелационната и 100-процентова подкрепа на настоящия кмет на Рилци – Крум Крумов.

Пред жителите на Рилци – Крумов каза:

Владимир е подготвен да поеме кметския пост. Радвам се, че имаме млад, амбициозен, доказал се кандидат, който е наистина разумният избор. Той не е част от партия, кандидатурата му не е свързана с политически фигури.

Георгиев представи програмата си пред присъстващите, с която не просто обещава, а е категоричен, че ще подобри живота в селото.

Той засегна темите за инфраструктурата и безопасността, ВиК системата, ремонта на улиците, водещи към гробищните паркове на селото, изграждането на мост, свързващ двете алеи.

Георгиев заяви, че приемствеността е много важна, защото тя само може да развие добрите практики, които е започнал Крумов.

Кандидатът коментира още плана, който има, за постоянно видео наблюдение на изходите на селото, поставянето на знаци, светещи и ограничаващи скоростта на движение, както и такива регулиращи движението, където е нужно.

Разбира се, всичко това не може да се осъществи без съдействието на Община Благоевград и с постоянна и упорита работа ще се борим за осъществяването и убеждаването на новия кмет, че село Рилци има нужда от тези неща, каза Георгиев пред жителите.

Георгиев е заложил в програмата си точки за чистота и поддръжка на зелените площи, както и развитието на спорта.

Приоритет е създаването на футболно игрище в селото. Сигурен съм, че при създаването на едно такова игрище, ще се събираме и ще играем всички, както на времето правехме. 

В програмата са маркирани и:

-Продължение на вече превръщащия се Коледен базар в традиция и създаването на пролетен такъв.

-Работа с Читалището на селото за осъществяването на различни театрални постановки и превръщането на празниците в празнични събития.

-Работа с Добродетелното дружество и организирането на танцувални и певчески събития.

-Създаване на Пенсионерски клуб.

„Ще направим план график за среща на кмета със жителите и различните структури в селото за разговор и отчет за свършената работа на всеки 3 месеца“, каза Георгиев.

Той завърши с думите:

Всички тези неща, които съм заложил за следващите 4 години, не са невъзможни. С труд, обединение и концентрирана работа можем да го постигнем. Нека не забравяме, че живеем в комуникативен свят и имаме достъп до всички организации, сдружения и асоциации, с които можем да водим разговори за всякакъв вид финансиране и подпомагане, за да бъдат осъществени нашите планове. Трябва труд и постоянство, Крум Крумов вдигна високо летвата на кметския стол и аз съм готов да надграждам. Знам с какво се захващам, наясно съм какво точно искам да се случи!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK