Владимир Елезов: Ако кампанията ни е изглеждала скъпа, значи добре сме си свършили работата

снимки: infomreja.bg, ГС "ЕКИП"

Владимир Елезов запазва лидерския си пост в Гражданско сдружение "ЕКИП". Въпреки депозираната оставка пред Управителния съвет, Елезов получи доверието на членовете на сдружението за следващ мандат по време на редовно събрание, проведено късно вечерта в петък в конферентната зала на хотел "Ален Мак".

Новият Управителен съвет вече ще включва седем членове, с четирима повече от досегашния му състав. В ръководния орган на сдружението влизат Ирина Ваклинова, Юлия Тренчева, Рашко Динков, Росен Николов, Крум Павлов, Калоян Ерделски и преизбраният председател Владимир Елезов.

На събранието настоящият общински съветник Владимир Елезов и един от основните организатори на предизборната кампания Христо Кючуков са представили доклади с анализи за участието на Коалиция "ЕКИП" в местните избори. Въпреки изборния резултат Елезов определи водената от него и коалицията кампания като най-успешна в сравнение с тези на останалите кандидат-кметове на Благоевград.

"Освен успешна и позитивна, нашата кампания бе и сред най-евтините и ако в очите на конкурентите ни и на гражданите тя е изглеждала скъпо платена, това означава, че с минимални средства сме си свършили добре работата", коментира пред ИНФОМРЕЖА Владимир Елезов. Той отчете като най-ползотворна работата с кварталите на града, където резултатът за Коалиция "ЕКИП" бе най-висок, за сметка на централна градска част.

"ГС "ЕКИП" ще продължи да се развива като политическо сдружение. По веднъж-два пъти месечно ще провеждаме своите редовни събрания и ще продължим да работим в полза на гражданите на Благоевград", увери новият стар председател Елезов.

На последното събрание сдружението е приело 30 нови членове, с което броят на членската маса в "ЕКИП" вече надхвърля 300.  

При добра воля от страна на новото кметско ръководство традиционният фестивал на сурвакарските групи в община Благоевград ще се проведе и тази година, а ГС "ЕКИП" отново декларира пълна готовност да се включи дейно в организацията му.

 

КОМЕНТАРИ

do ekip00:07 - 06.12.2011
Brindo , nema nujda da zlobeesh. Tebe Gospod te nakaza !
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK