Викнаха линейка за ухапана от комар митничарка

снимка: infomreja.bg, архив

Комар ухапа митничар, пострадалата служителка изпаднала в нервна криза, викаха линейка, съобщи БГНЕС. Комичната случка се разигра към 21.30 часа снощи на ГКПП „Станке Лисичково”, на българо-македонската граница.

Комар ухапал дежурната на смяна 38-годишна служителка на Митница „Логодаж” В.Г.

Пострадалата била алергична към ухапвания на пчели и след като комара изсмукал „част” от кръвта й, митничарката се паникьосала. Подаден е сигнал до ЦСМП-Благоевград, откъдето до граничния пункт, намиращ се на 25 км от Благоевград е изпратена линейка.

След 50 километра пробег на линейка и медик в двете посоки, пострадалата е приета в Спешно-приемно отделение на МБАЛ със зачервяване на кожата около ухапаното място.

Служителката на Митница „Логодаж” изпаднала в нервна криза, майка й, която пристигнала в болницата, след като разбрала за „инцидента” - също.

В края на краищата, след като ухапаното място е намазано със спирт, а колективната истерия-овладяна, пострадалата служителка е изпратена поживо-поздраво вкъщи. Но пък отървала кошмарното нощно дежурство край границата.

 

КОМЕНТАРИ

PETYR12:27 - 02.07.2012
Брейййй, жената си е хистерична и си е с правото да вика който и да било за каквото и да било, друг е въпроса че сме здравно неграмотни и викаме спешен център за щяло и нещяло
Бръмбар08:10 - 02.07.2012
Жената нали си плаща здравните осигуровки?! Значи има право да вика линейка при всеки дискомфорт, пък бил той и ухапване от комар. Въпрос на диспечерска организация и правила е да има приоритетни повиквания и толкоз.
:)07:54 - 02.07.2012
xaxaxax :))
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK