Веско Стойков в преговори с Михтарски и Герганчев за Пирин

снимка: infomreja.bg, архив

Нападателят на Видима - Раковски Веселин Стойков вече е провел предварителни разговори с един от спасителите на Пирин Петър Михтарски и старши треньора Константин Герганчев. Веско е решил да продължи кариерата си в родния клуб, но при две условия. Първо ще трябва да разтрогне договорът си с настоящия клуб, което е въпрос на дни и второ ако не си намери отбор в чужбина.

Стойков има намерение да скъса с Видима, заради неизплатени три заплати и четири премии. Той твърдо е заявил, че няма намерение да се връща в Севлиево, ако не ръководството на клуба не се разплати с него. Това едва ли ще се случи, тъй като на официалния сайт на тима от Севлиево излезе информация, че играчите ще бъдат глобени заради незадоволително представяне.

Нападателят вече усилено си търси друг клуб и то извън пределите на страната. Ако не си намери отбор, Веско е твърдо решен да продължи кариерата си в ОФК Пирин. Само че не в четвърта дивизия, а при положение, че орлетата вземат лиценз за професионалния футбол. В тази връзка Стойков е разговарял с Михтарски и Герганчев, след който двете страни са постигнали принципно съгласие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK