Верка Ангелска е "Жена на годината на Благоевград" 2017

Верка Ангелска е "Жена на годината на Благоевград" за 2017 година, снимка: Радио Благоевград

На вълнуваща церемония в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, в навечерието на Благовещение, бяха наградени десетте жени, номинирани в конкурса "Жена на годината на Благоевград" за 2017 г.

Статуетката "Утро" и приза "Жена на годината на Благоевград" за 2017 г. спечели Верка Ангелска - дългогодишна организаторка в Младежкия дом в Благоевград. Тя получи тази награда за голямата й заслуга в работата й с младите хора на Благоевград.

Като организатор на множество инициативи и мероприятия на местно, национално и международно ниво, чиято цел е стимулиране личностното и професионално развитие на младите хора посредством неформалното образование, а също така и формирането и развитието на активна гражданска позиция у тях.

Верка Ангелска е генератор на редица проекти, информационни дни и кампании, културни мероприятия, дискусии, дебати с младите хора по актуални въпроси. 

Тя успява да консолидира усилията на различни неправителствени организации, като активно работи и с Детския парламент в Благоевград, с Общинския съвет по наркотичните вещества, с Православния информационен център, със Сдружение „Алтернативи интернешънъл“ и много други други. 

Останалите жени, които влизат в десетката на "Жена на годината на Благоевград" за 2017 г. са Ангелина Тимчева, Юлия Караджова, Бойка Браткова, Цонка Китанова, Христина Палева, Христина Маркова, Фидана Петрова, Стефка Терзийска и Татяна Лазарова. /Радио Благоевград/

 

Снимка: Радио Благоевград
Снимка: Радио Благоевград
Снимка: Радио Благоевград
Снимка: Елена Бърдарска
Снимка: Елена Бърдарска
Снимка: Елена Бърдарска
Снимка: Елена Бърдарска
Снимка: Елена Бърдарска

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK