Венцислав Дулев от Осина благодари на хората за помощта им

Снимка: pirinpress.bg

Изгорелите етажи на къщата му са възстановени, и то само само за 5 дни!

На 24 декември пламва къщата на Венцислав Дулев от сатовчанското село Осина. Огънят е потушен бързо, но от къщата остават само мазето и първият етаж. Загубата е голяма, семейството с тревога се пита - как ще живее при тези условия посред зима?

Но много скоро то отново усеща подкрепата на съселяните си! Както по време на пожара всички заедно са се борили със стихията, така и след това заедно запретват ръкави и само за 5 дни възстановяват къщата, като изграждат отново втория и вилния етаж!

Съпричастни към случилото се са всички селища в общината. Те с готовност се включват в кампанията за набиране на средства. Общинските съветници в Сатовча даряват част от заплатите си. Пари се превеждат и от чужбина.  

За всичко това Венцислав Дулев и неговото семейство благодарят от сърце! Признателни са на ръководството на община Сатовча в лицето на кмета и на председателя на Общинския съвет, както и на кмета на Осина, които още на другия ден след пожара са направили необходимата организация за възстановителните дейности. Благодарни са на хората в общината и на българите в чужбина, които своевременно и с желание помагат. Нека доброто, което всички те правят, им се връща многократно!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK