Велосипедист с рекордните 3,48 промила блъсна рускиня в Бургас

Снимка: Infomreja.bg

8 ПТП възникнаха на територията на областта

На 01.09.т.г. около 10.34 ч. на бургаската улица «Янко  Комитов» №6, в района на кръстовището пред Mall «Галерия», лек автомобил «Хюндай I 30», със софийска регистрация, управляван от 46-годишен бургазлия при извършване на ляв завой отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходната пътека 67-годишна бургазлийка, която с мозъчно сътресение и фрактура на лявата предмишница, без опасност за живота, е настанена за лечение в болница «Сърце и мозък», съобщават от пресцентъра на ОДМВР - Бургас.

На 01.09.т.г. около 16.05 ч. на кръстовището на бургаските улици «Стефан Стамболов» и «Струга», от страната на УМБАЛ - Бургас, 42-годишен велосипедист от Бургас / тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел - 3,48 промили/, поради непредпазливо движение след употреба на алкохол блъска движещата се пред него 72- годишна руска гражданка, която с контузия на подбедрицата, без опасност за живота, е прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение.

На 01.09.т.г. около 17.20 ч. по пътя Царево – с. Лозенец, на около 300 м. след бензиностанция «Петрол» в посока с. Лозенец, поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол самостоятелно катастрофира, падайки на пътното платно, индивидуално електрическо превозно средство / електрически велосипед/, управлявано от 51-годишна жена от Сливен, която с травма на главата и мозъчен кръвоизлив, е настанена за лечение в болница «Сърце и мозък».

На 02.09.т.г. около 11.08 ч. на кръсотвището на бургаските улици «Стефан Стамболов» и «Сан Стефано», т.а. «Мерцедес 311», с бургаска регистрация, управляван от 61 годишен мъж от с. Маринка, отнема предимството и блъска пресичащата пешеходнатапътека 42-годишна пешеходка от Бургас, която с леки наранявания, е прегелдана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

На 02.09.т.г. около 17.39 ч. на пътя Айтос - Бургас, в района на разклона за Българово, лек автомобил «Фолксваген Пасат», с варненска регистрация, управляван от 56-годишен мъж от Варна, отнема предимството и блъска правомерно движещия се мотоциклет «Хонда», със софийска регистрация, управляван от 55-годишен мъж от айтоското село Пирне, който с фрактура на ребрата и предмишница, е настанен за лечение в болница «Сърце и мозък». Пострадали от пътния инцидент са още спътничката на мотоциклетиста и негова съпруга – 50-годишна жена от айтоското село Пирне / получила фрактура на таза, настанена за лечение в болни ца «Сърце и мозък»/ и пътуващата в лек автомобил «Фолксваген Пасат» 42-годишна жена / получила контузия на главата, шията и гръдния кош, настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота/.

На 02.09.т.г. около 20.46 ч. в на карнобатската улица «Димитър Полянов» лек автомобил «Мерцедес Е 320 CDI“, със софийска регистрация, управляван от 22-годишен карнобатлия, поради движение с несъобразена скорост при излизане от кръгово кръстовище и загуба на контрол, напуска вдясно пътното платно, блъскайки се последователно в два ограничителни бетонни елементи и паркирани на пътното платно – товарен автомобил «Дачия Докер», със софийска регистрация и лек автомобил «Мерцедес Вито», с бургаска регистрация. От ПТП и пострадал пътуващия в лекия автомобил «Мерцедес» 23-годишен карнобатлия, който с контузия в областта на лявото коляно, е прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 03.09.т.г. около 11.49 ч. на пътя Бургас – Варна, км. 219.200, лек автомобил «Алфа Ромео», с бургаска регистрация, управляван от 26-годишна жена от с. Подвис, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, застига и блъска в задната част движещия се пред нея лек автомобил «Нисан Ноте», с украинска регистрация, управляван от 47-годишен украински гражданин. От удара лекия автомобил «Алфа Ромео» се преобърнал на пътното платно. Водачката е тествана за употреба на алкохол, като дрегера отчел - 1,12 промила. Откарана е в УМБАЛ – Бургас, където й е извършен преглед и е освободена без наранявания.

На 03.09.т.г. около 11.50 ч. на пътя между руенските села Вресово и Череша, в условията на десен завой, лек автомобил «Фолксваген Пасат», с румънска регистрация, управляван от румънски гражданин навлиза в лентата за насрещно движение и блъска насрещно движещия се лек автимобил «Опел Астра», с немска регистрация, управляван от 56- годишен мъж от с. Череша, който с общи наранявания е настанен за наблюдение в болница «Сърце и мозък» - Бургас, без опасност за живота, информират още от полицията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK