Велосипедист е в тежко състояние, блъсна се в кола в Петрич

Снимка: Infomreja.bg

По таван се обърна кола с младежи край Катунци

Три пътни инцидента са регистрирани в област Благоевград за изминалия 14 август.

При едно от ПТП-тата има сериозно пострадал, който е транспортиран в столична болница.

Първото произшествие е станало в 9:50 часа на ул. „България“ в Петрич.

71-годишен водач на лек автомобил „Опел Астра“ е отворил шофьорската врата на паркирания от него автомобил без да се убеди, че няма да пречи на преминаващите коли, в резултат на което във вратата се е ударил 66-годишен велосипедист от Петрич.

Велосипедистът е пострадал с черепно-мозъчна травма. Транспортиран е за лечение в София.

На обяд - в 12:55 ч., часа на кръстовище между ул. „Стара планина“ и ул. „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев, спускайки се по наклон, 16-годишна велосипедистка от Гоце Делчев не е спряла и се е блъснала в спрял на път с предимство лек автомобил „Мазда“.

Момичето е пострадали с охлузвания в областта на главата и лявото коляно и е настанено за наблюдение в МБАЛ-Гоце Делчев.

Малко преди полунощ, на пътя между с. Калиманци и с. Катунци, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 19-годишен водач от с. Катунци е самокатастрофирал, като се е блъснал в крайпътен скат. Водачът на автомобила е пострадал с охлузни рани в областта на ръцете и краката и порезни рани в областта на главата, а17-годишен пътник в него – с комоцио и охлузни рани в областта на главата.

На водача на автомобила са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK