Васко Кръпката и рок група от Петрич откриха първия фест „Рок край реката“

снимки: infomreja.bg

С концерт на рок групата „No FrameS” от Петрич и с участието на Васко Кръпката снощи бе открито първото издание на фестивала "Рок край реката". Организатори на рок феста "ROCK 'N' ROLLING ON THE RIVER" са екстремистите от Х-Клуб с ръководител Станимир Станимиров-Чачи и Община Симитли.

Десетки почитатели на екстремните спускания по река Струма и на рок музиката дойдоха за атрактивния фест, единствен по рода си в страната.

Една от песните на петричката рок група, сътавена от три момичета и барабанист, бе посветена на рожденика организатор Станимир Станимиров.

Васко Кръпката бе дошъл заедно с кучето си, което също внимателно изгледа концерта, а на моменти и пригласяше с лай.

За всички ценители на рока, бирата и студената вода фестът продължава и тази вечер с концерт на „Подуене Блус Бенд” и Sevi band в базата на Х-клуб в началото на Креснеското дефиле край Симитли.

Освен концертните изпълнения, за феновете на екстремните спускания са организирани и спускания с лодки по река Струма.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ  ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Димитър07:04 - 22.04.2012
Групата била съставена от три момичета и барабанист! Или трябва да напише какви са членовете на групата (в случая три жени и един мъж) или от какви музиканти (да кажем двама китаристи, басист и барабанист. Наскоро четох следната обява за работа: "Търсят се мъже, жени и други специалисти". Важното е, че се е провел хубав рок фест, и то с участието на блус величието Васко Кръпката.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK