Василка Драчева е кандидатът на ДБГ за кмет на Кресна

От ляво надясно: Василка Драчева, Димитър Делчев и Анна Бистричка Снимка: ДБГ

Активисти на „Движение България на гражданите“ в Кресна учредиха днес общинска структура на партията. На първото си събрание членовете на ДБГ в Кресна избраха ръководство от трима души - председател Василка Драчева и заместници Евгения Нонева и Илиана Златкова.

На учредяването присъстваха Димитър Делчев - народен представител от „Движение България на гражданите“ от Реформаторския блок, Анна Бистричка - заместник-областен управител на Благоевград и областен координатор на ДБГ, Елка Апостолова - заместник-областен координатор на ДБГ, и д-р Венцислав Даскалов - общински председател на ДБГ в Благоевград.

Радвам се, че сме част от това семейство, каза след избирането си Василка Драчева. Тя призова присъстващите да бъдат посланици на идеите на ДБГ сред жителите на Кресна.

Сред първите решения, приети от кресненската организация на ДБГ, беше издигането на Василка Драчева за кандидат-кмет на града на предстоящите местни избори.

"Василка Драчева има всички необходими знания, умения и морал, за да направи промяната, за която РБ се бори в Кресна. ДБГ ще предложи на останалите партии от Реформаторския блок кандидатурата на Василка Драчева и се надявам местните структури да се обединят около една кандидатура, тъй като единството на РБ е приоритет за ДБГ", каза Димитър Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

ляли21:07 - 11.08.2015
Василке какви ги мътиш пак.От кога идеите на тази партия ти са приюритет?Ами нали не харесваше тия дето сменяват партии или за тебе позволено.Доволна ли си от председателското място нали за това лакомише.Така не може да се изкачиш на върха.
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK