Валери Сарандев е новият лидер на БСП в Гоце Делчев

Валери Сарандев, снимка: infomreja.bg, архив

Заместник-кметът на Гоце Делчев Валери Сарандев е новият общински лидер на БСП. Той бе избран на проведено тази вечер общо събрание на Общинския съвет на БСП с дневен ред само от една точка - избор на нов председател, който да заеме мястото на досегашния лидер Тодор Радулов, избран за депутат в 42-рото Народно събрание.

Лидерът на Младежкото БСП Богдан Боцев, общинските съветници Тодор Иванов и Димитър Бояджиев и заместник-кметът Валери Сарандев бяха четиримата номинирани от делегатите на събранието за свободния партиен пост.

След отводите на Богдан Боцев, който също е заместник-кмет на Община Гоце Делчев, и Димитър Бояджиев в избора участваха само двамата кандидати Тодор Иванов и Валери Сарандев. 

Сарандев застава на поста, след като получи подкрепата на мнозинството от делегатите на партийния форум.

Депутатът Тодор Радулов, кметът Владимир Москов и присъстващите членове на БСП поздравиха новия лидер на столетницата в Гоце Делчев.

 

Валери Сарандев, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

CHICAGO06:55 - 06.07.2013
po kadaren ot RADULOV i Sarandev e samo rumen chifligarov,kak ste go propusnali ne znam.
до G.I.Joe19:59 - 26.06.2013
Да, г-н Сарандев е достоен за високите постове, които заема, но всеки, който познава инж. Радулов би се изсмял на жалкия, изсмукан от пръстите, скалъпен от некадърния Ви завистлив силно казано мозък коментар. След като за личните качества на даден човек изхождате от личното си познанство него (и така трябва!), изхождайте от същата позиция и в мненията си за другите. Не за друго, просто подронвате достоверността на мненията си и за тези, които възхвалявате. Малък град сме, всички се познаваме (като бели магарета, биха казали хората) и макар въображението Ви да е завидно, изказването Ви е жалко!
0921:15 - 25.06.2013
Успех Валери,скромен,отзивчив и невероятно работлив! Честен и открит човек!
G.I.Joe19:30 - 25.06.2013
Познавам господин Сарандев лично,изключително честен и съвестен човек!Професионалист с огромни качества! В пъти превъзхожда онази пияница радулоффф! Успех в новото амплоа!

FACEBOOK