"Вайбър" пусна нова услуга за България

Снимка: Viber България

Абонатите ще плащат по 1.99 щатски долара на месец

Глобалният играч на пазара на персонална комуникация въвежда в България нова услуга, която надгражда стандартните, които са безплатни за всички.

Тя е с висок клас функции, за които абонатите ще плащат по 1.99 щатски долара на месец, съобщават от компанията.

Това ще им даде възможност да ползват "Вайбър" без реклами, а също и възможност да променят вайбър иконата, ще имат директен контакт с центъра за обслужване, неограничено изтегляне на стикери и др.

За допълнително подобряване на поверителността към абонамента е включен и невидим режим. Той добавя още едно ниво на поверителност, като дава възможност на потребителя да чете съобщения, без изпращачът да знае, че са прочетени, или да не разкрива своя онлайн статус, като същевременно може да вижда статуса на другите.

Абонатите на Viber Plus ще могат и да четат гласови съобщения, вместо да ги слушат, когато са на шумно място или искат да запазят кореспонденцията си дискретна.

Тази услуга е вече достъпна в Чехия, Черна гора, Швейцария, Кувейт, Австралия, Швеция, Австрия, Индия, Италия, Филипините, Мианмар, Виетнам, САЩ, Великобритания, Белгия и Франция, като скоро все повече държави ще имат достъп до платения абонамент. /dnevnik.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK