"В Симитли има алтернатива!": ССД издига кандидат-кмет и листа със съветници

Снимка: agro.bg

Това заяви за ИНФОМРЕЖА Павел Стоименов

В Симитли има алтернатива! На Апостолов му пари под краката!

Това заяви за ИНФОМРЕЖА Павел Стоименов – земеделски производител, и част от Инициативния комитет, който издига кандидат за кмет на община Симитли.

Стоименов бе категоричен, че до дни ще стане ясно името на кандидата, който ще се ползва с подкрепата на Съюза на свободните демократи.

ССД издигат още кандидати за кметове в цялата община и готвят листа с общински съветници.

Време е Симитли да се освободи от страха! Тук няма бастион, има корупция и натиск, ние идваме, за да променим това. От месеци разкриваме всички корупционни практики, завладели Община Симитли – начело с кмета, роднините му, заместниците му. Подали сме сигнали до КПКОНПИ. Даваме обяснения в икономическа полиция. Работим! Работим, за да може да падне едно тежко и пагубно влияние върху общината, каза още Стоименов.

Припомняме, че върху личността на Стоименов се „въртяха“ мълви за кандидатурата му след редица публикации във фейсбук, свързани с така наречените от него „разкрития“. Те са достъпни в профила му.

През 2019 Апостол Апостолов се яви сам като кандидат по време на местните избори. За него гласуваха 93.47%. Други кандидати не се явиха, а днес – през 2023 г., от местната структура на ГЕРБ в Благоевград обявиха, че ще подкрепят Апостолов за пореден мандат и няма да издигат свой кандидат.

ПОВЕЧЕ ЗА СТОИМЕНОВ ВИЖТЕ ТУК

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//