В родното село на Башев празнуваха победата на Палев

снимки: infomreja.bg

20 гастербайтери от гърменското село Рибново днес събраха на всенародно веселие местните жители, за да отпразнуват края на 17-годишното управление на екскмета и бивш депутат Ахмед Башев.

Доволни  от изборните резултати, организаторите поемат разходите на няколко оркестъра и изпълнители, както и почерпката на хората от Рибново по случай отпадането на Башев от второто място в листата на ДПС, елиминиран чрез преференциалния вот на избирателите от областта.

Така в 43-то Народно събрание влиза бившият областен управител на Благоевградска област Муса Палев, който има 4835 гласа в своя подкрепа.

„Днес е празник не само за Рибново, но и за цялата ни община и област. Празнуваме отпадането на Башев, който години наред ни противопоставяше и разделяше", заявиха организаторите от Рибново.
 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

123420:01 - 12.10.2014
Да неграмотни сме,защото Башев така ни научи,та нали той беше директор в училиището ни.
CHICAGO04:41 - 08.10.2014
голям празник,голямо чудо-виждам само два марчовски мангала,къде са няколкото оркестра,иначе да им е честит празника на ХОРАТА,малко развлечение в сивото ежедневие никога не е излишно,нали.
bimbam23:43 - 07.10.2014
haha ne be chovek riapata nee kuc toi se prestruva zashtoto mu e strah che tazi godina ne mu e kupil palto sdebela iaka i shte mu bockat madurite na vrata :DD
7823:28 - 07.10.2014
всички манолета се надяват че щего вкарат с гласовете от турция само че ряпата е куц трябва же да го носи

FACEBOOK