В Ресилово няма изненадани от изчезването на Галеви

снимки:infomreja.bg

В дупнишкото село Ресилово за никого не е изненада изчезването на Братя Галеви. През целия ден това бе най-обсъжданата тема не само за младите хора, но дори и за пенсионерите, които цял ден не излязоха от кръчмите, където коментираха надълго и нашироко съдбата на двамата осъдени бизнесмени.

Всички бяха единодушни, че за последно Пламен Галев и Ангел Христов са минали с джиповете си през селото по пътя към имението си миналата седмица.

Имението на Галеви, което се намира в полите на Рила, днес бе заключено. На портата висеше табелка „Влизането забранено. Обектът се охранява с видеокамери”.

В Ресилово никой не казва лоша дума за бизнесмените. Местните хора единодушно приемат двамата бизнесмени за покровители и благодетели. Те обясняват, че откакто Галеви се заселилили тук, крадец не смеел да се навърта наоколо.

Улиците били асфалтирани също с подкрепата и по волята на Братята. Из селото като легенди се разнасят разказите за финансовата помощ, която Галев и Христов оказват на болни и бедни. Преди години двамата дарили 20 000 лв. на болен жител на Ресилово, който се нуждаел от трансплантация на черен дроб. Помагали и на известния Ресиловски манастир и местната църква.

По-младите жители на Ресилово признават, че не са вярвали, че Галеви някога ще влязат в затвора. Тук се говори, че са забягнали в Южна Америка.

 

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK