В Кочериново се проведе среща между граждани и кандидатите за кметове от “Възраждане”

Снимки: ПП "Възраждане"

На срещата присъства и народният представител Димчо Димчев, който отговори на всички въпроси от национален характер

На 18-и октомври се проведе Отворена среща между жителите на град Кочериново и кандидатите за кметове и общински съветници от “Възраждане”. На срещата присъства и народният представител Димчо Димчев, който отговори на всички въпроси от национален характер, които вълнуваха гражданите.

На събитието бяха обсъдени основните проблеми на Общината, начините и методите за тяхното решаване и системната политика, която кандидатите желаят да интегрират в местното управление, а отвореният формат на събитието позволи на гражданите да изразят своите позиции и виждания за управлението на Общината. Кандидатът за кмет на община Кочериново - Любка Джонова притежава опит и познания в сферата на общинската администрация, както и за  системните и структурни  проблеми, които възникват при управлението и ясните и конкретни формули за тяхното разрешаване.

Своите програмни приоритети изложиха и кандидатите за общински съветници Валентина Чонева, Райко Коларов и Жулиета Лазова.

“С общи усилия, прозрачност и диалог, кандидатите представиха една нова визия за община Кочериново, която може да стане реалност, и която “Възраждане” ще реализира”, коментира кандидатът за кмет Любка Джонова.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//