В Кюстендилско стартира кампания “Дари книга, дай нов шанс”

снимка: infomreja.bg, архив

Младежите от ГЕРБ в област Кюстендил организират кампания "Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека" за набиране на книги, които ще бъдат дарени на местните библиотеки. Идеята на кампанията е да се обогати фонда на библиотеката с книги, предоставени от гражданите за гражданите на Кюстендил.

Всички, които желаят да се включат в кампанията и да дарят книги, могат да го направят във всеки един офис на ПП ГЕРБ в област Кюстендил в периода от 20 до 24 януари 2014г.

Кампанията се провежда в рамките на инициативата на евродепутат Моника Панайотова "Доброволчеството – доброто в нас", чиято цел е да насърчи доброволчеството сред младите в България, като възможност за принос към обществото и средата, в която живеят.

Основна идея на инициативата е, че независимо от доходите, от времето, с което разполагаме, от възрастта и уменията ни, всеки от нас може да направи нещо полезно за другите и заради тях. Всеки може да изпрати своето послание за добро, дарявайки време, умения, знания, жест, материално и нематериално.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//