В дома в Долно Драглище отбелязаха Деня на хората с увреждания

снимки: Община Разлог

Домът за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон”, с. Долно Драглище отбеляза Международния ден на хората с увреждания. По традиция празникът бе отбелязан с поздравителен концерт, успял да развесели всички домуващи и гости, които се хванаха на хоро.

Обитателите на социалното заведение пяха и танцуваха, като показаха силна воля и желание за живот. Любими български песни бяха изпети от гласовитите потребители на дома в Долно Драглище. Деца от общините Разлог и Банско представиха фолклорни изпълнения, модерни песни и танци.

Сред гостите, уважили тържеството, бяха кметът на Разлог инж. Красимир Герче, председателят на Общинския съвет д-р Мария Копанарова, заместник-кметът по социалните дейности инж. Венцислав Гърменов, общински съветници и кметовете Долно Драглище, Горно Драглище и Добърско.

Инж. Красимир Герчев поздрави лично присъстващите и поднесе подарък за домуващите. Директорът на дома Лилия Алтънина също отправи поздрав към всички и пожела повече слънчеви и усмихнати дни, като благодари за помощта и подкрепата на общинското ръководство.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK