В Дебрен увеличиха с още една избирателните секции, с право на вот са над 3 000 души

Снимка: Infomreja.bg, архив

Жителите на гърменското село Дебрен днес гласуват в три секции вместо в две, както беше досега. В селото за президентския вот е разкрита допълнителна секция, тъй като населението се е увеличило и хората с право на глас вече са над 3 000 души. За този брой законът предвижда секциите за гласуване да бъдат три.

Около 40 % са гласувалите до момента в гърменското село. Там се очаква голям процент от имащите право на вот да гласуват с новото квадратче в бюлетината "Не подкрепям никого". По предварителна информация разпореждането да не подкрепят нито един кандидат е дошло от членовете на партията на Лютви Местан - ДОСТ, в цялата община Гърмен.

"Спокойно протича днешният изборен процес в общината. Няма сигнали за нарушения, няма и дълги опашки от избиратели пред секционните комиси", съобщиха от щаба на ГЕРБ.

До 13 часа гласувалите в община Гърмен бяха над 30 %. Освен за президент и вицепрезидент хората гласуват и за националния референдум.

"Изборният ден върви спокойно, без проблеми и напрежение. При нас няма и постъпили жалби за нарушения", коментираха и от щаба на БСП в Гърмен. 

 

КОМЕНТАРИ

debren20:41 - 06.11.2016
Debrenskite pomaci klatqt nevrokopskite.....
Nevrokop20:30 - 06.11.2016
Debrenski pomashki bokluci...
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK