Уволниха ловния надзирател от ДЛС "Дикчан", хванат да превозва незаконни дърва

Снимка: ЮЗДП

Най-тежкото наказание „уволнение” е наложено на Мехмед Джамалов Бошнаков – ловен надзирател в „ДЛС Дикчан”, съобщиха от Югозападното държавно предприятие.

Заповедта на директора на териториалното поделение на ЮЗДП в с. Сатовча, инж. Исмаил Моллов, е от 13. ноември, а основание за крайната мярка са извършени нарушения на Закона за горите, уронване престижа на стопанството и злоупотреба със служебно положение.

Както ИНФОМРЕЖА писа, на 23. октомври в 21.50 часа служители на стопанството задържаха близо до с. Вълкосел товарен микробус „Мерцедес”, незаконно транспортиращ дърва за огрев и управляван от техния колега.

Дървесината е без превозен билет, не е маркирана с контролна горска марка и е без пластини с идентификационен номер.

Освен дисциплинарното наказание на лицето са съставени от служители на Регионалната дирекция по горите в Благоевград два акта - за транспортиране на дървесина без контролна горска марка и без превозен билет. 

 

КОМЕНТАРИ

до Мл10:45 - 22.11.2018
ти сигурно това правиш, нали? А дали има смисъл да го правиш
Ох20:29 - 18.11.2018
Камбошев не прощава той е номер1Браво Здравко гониги тези плетеници .Евалати
Мл20:25 - 18.11.2018
Да ядете на Замесника КУРА
Реал Мадрид01:50 - 16.11.2018
Камбошев съсипа ГЕРБ ,а не Пламен. И населението се чуди кой го държи още в това горско стопанство. Да елиминираш личност с 4300 гласа зад гърба си за човек който и 10 гласа не може да събере е престъпление. Да оставим цедките и схемите ,които и децата в детската градина виждат. Като заместник Камбошев много добре контролира превоза на дървесина от склад с един билет „Едно за мен ,едно за теб” ,като при повтарянето се изключва антената на джи пи ес системата.

FACEBOOK