Уволнение в ПАОК, Бербо остава

Снимка: Reuters

Промяната в ПАОК започна. След излагацията в събота срещу "Атромитос" (1:1) на "Тумба" се заговори за уволнение на старши-треньора Игор Тудор.

Снощи бе и срещата, на която се реши бъдещето на специалиста. Получи се обаче обрат в очакванията, след като изхвърча друга шефска глава.

Изпълнителният директор ПАОК Яковос Ангелидис бе освободен от поста си. Собственикът на клуба пък Иван Савидис обяви, че отборът си има само един треньор и това е Игор Тудор.

"Имаме си споразумение с него и ще си го изпълним. На всичкото отгоре споделяме и еднаква идеология. Говорих с ръководството и им казах, че всички трябва да сме предани на отбора. Да помагаме на треньора и да бъдем семейство", заяви Савидис.

Междувременно Димитър Бербатов отнесе сериозна подигравка от английското издание "Индепендънт". Причината е появилото се преди дни интервю на журналиста Бербатов с футболиста Бербатов. Той изчетка егото си, като дори в събота голаджията се поздрави и сам за рождения си ден. Художник, работещ за таблоида, направи карикатура на родния нападател.

На шаржа се вижда как Бербатов стои пред едно огледало и разговаря със себе си. А до него стои журналист, който предава по телефона, че благоевградчанина не иска да говори с него. /Dnes.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK