Успешен старт на новата учебна година в Гоцеделчевско

снимки: infomreja.bg

Успешно и с много цветя и празнично настроение стартира днес новата учебна година в община Гоце Делчев и съседните Хаджидимово, Сатовча и Гърмен.

Празнично облечени ученици, родители и учители изпълниха училищните дворове. Във всички училища по традиция бяха издигнати училищните флагове за първия учебен ден. Най-щастливи, както всяка година на този ден, бяха първокласниците, които за първи път прекрачиха прага на класните стаи и заеха местата си на учебните чинове.  

Народният представител Георги Андонов бе сред официалните гости при откриването на новата учебна година в НПГ „Димитър Талев“. Директорът на гимназията Благой Мигдин и депутатът от ГЕРБ пожелаха на всички учители  и ученици „На добър час и успешно усвояване на знания и умения, за да се изградят като достойни и образовани граждани“.  

Много празнична обстановка цареше днес и в градския парк в Гоце Делчев, където за първи път с музикални изпълнения и танци на талантливите деца от града бе открита учебната 2012-2013 година.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Г13:47 - 18.09.2012
Срам го защото знаят и помнят още как "завърши" там.
до гошето09:09 - 18.09.2012
гоше , пак си сбъркал училището в което да откриеш учебната година,трябваше да ходиш в селското при трактористите , защо се страмуваш от професията си
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK