Уорън Фийни: Работихме добре по време на паузата

Уорън Фийни, снимка: ФК "Пирин"

Николай Бодуров: Надявам се, че най-накрая ще запишем „суха мрежа“

„Готови сме за мача, уверени сме в предстоящото ни добро представяне. Радвам се, че двама от нашите футболисти се завръщат в отбора след контузии – Франческо Руберто и Александър Дюлгеров, но специално с Дюлгеров трябва да сме предпазливи, за да не допуснем усложнение. За него ще се решава до последно.

В миналия мач успяхме да поведем с 2:0 и след това допуснахме обрат. Момчетата бяха разочаровани, но в крайна сметка съм сигурен, че са разбрали грешките си и ще ги поправят. Съперникът е с нов треньор и ще се опита да покаже възможно най-доброто си лице.

Ние уважаваме отбора на Спортист, но ще направим всичко, за да наложим нашите идеи в това домакинство. Отбелязваме доста голове, което е положително, работихме върху много неща по време на паузата, все още сме в началото на сезона и доста детайли се уточняват. Надявам се, че ще направим добро представяне утре и че ще се поздравим с успех“, каза мениджърът на "Пирин" Уорън Фийни пред www.fcpirin.com.

„Очакванията ми за предстоящия мач, са като за всеки мач – да победим. Резултатът е без значение, надявам се най-накрая да запишем „суха мрежа“. Очаквам добра игра и победа. В сравнение с мача с Лудогорец, трябва да променим поведението си на терена и да спазваме тактическа дисциплина. По време на паузата работихме добре, наблегнахме и на физическата подготовка.

Сега е време да покажем на терена това, което сме тренирали, и да спечелим трите точки. Знаем, че нашите фенове не са свикнали на тези резултати, особено във Втора лига, но все пак, нека дойдат на стадиона, за да ни подкрепят. Очакваме подкрепа от тях в събота“, заяви капитанът Николай Бодуров пред официалния сайт на клуба.

 

Николай Бодуров, снимка: ФК "Пирин"

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK