„Унищожих ѝ бъбрека”: Синът на убитата в Бургас учителка призна вината си

Снимка: Infomreja.bg

Това обявиха от Прокуратурата

Синът на жената, която беше брутално убита в Бургас в неделя, е направил пълни самопризнания. Това обявиха от Прокуратурата, пише Нова тв. 

„Извършителят е нанесъл няколко десетки удара с нож. Нанесъл е наранявания в областта на гърба, бъбреците и краката на жертвата. Накрая е казал: „Унищожих ѝ бъбрека”. Не проявява никакво съжаление, не се разкайва, напротив - хладнокръвно заявява, че е „искал „да приключи" майка си бързо, по-хуманен начин. За целта първоначално се е опитал да пререже с нож гърлото ѝ. Тя е оказала съпротива, ножът се е счупил и след това е започнал да нанася удари по тялото ѝ", поясниха от обвинението.

Отзовалите се на сигнала за престъплението полицаи заварили на мястото младия мъж и безжизненото тяло на майка му. 

Във вторник предстои да бъде внесено искане за постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража". Експертиза ще уточни психичното му състояние. През годините жертвата е подавала многократни сигнали заради агресивното му поведение и затова е бил настаняван и лекуван в психиатрия няколко пъти.

„Има данни за това, че извършителят е употребявал наркотици и майка му е била силно притеснена от този факт. Най-вероятно тези нейни притеснения са довели до възникването на спор и до убийството. Той е живеел на квартира на адреса, където е извършено престъплението. Неговата майка е живеела на друго място. По-рано през деня мъжът се е оплакал от здравословни проблеми и затова тя е отишла при него”, поясниха от държавното обвинение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK