Удължиха ареста на дупничанина, примамвал ученички с неприлични предложения

Снимка: Infomreja.bg

Родители му спретнаха публичен арест

С постановление на прокурор в Районна прокуратура – Кюстендил, К.С. е задържан за срок до 72 часа по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325, ал. 2, вр. ал. 1от НК.

28-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Извършеното от него деяние се отличава с изключителен цинизъм.

По делото са събрани доказателства за това, че в края на м. януари 2022 г., в района на Основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в гр. Дупница, К.С. преследвал непълнолетни момичета.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия мъж и произнасянето на съда.

По делото активно се извършват множество действия по разследването.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, мъжът беше арестуван вчера, след сигнал от страна на родители на тел. 112.

Разгневени мъже окупираха сградата на полицейското управление в Дупница и настояха за справедливост. По техни разкази, мъжът многократно преследвал ученички, някои от тях примамвал в колата си, разголвал тялото си и отправял еприлични предложения.

Според информацията на потърпевшите родители мъжът е семеен има и малко дете. Опитвали сами да се справят в продължение на месеци, предупреждавали го, но без резултат.

А междувременно и Благоевград остана шокиран, след като посред бял ден мъж и жена се отдадоха на страст в самия център на града и то пред погледите на дете. Те са установени от полицията и работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK