Учителка изказа благодарност към екипа на отделението по реанимация в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев

Д-р Милан Първанов, снимка: Infomreja.bg

Уважаема редакция на ИНФОМРЕЖА, чрез вас искам да изкажа огромната си благодарност към целия медицински екип от отделението по реанимация при МБАЛ „Иван  Скендеров”- Гоце Делчев.

Така започва благодарственото си писмо учителката от гоцеделчевското село Баничан Иванка Маринова, което е пропито с уважение и любов към хората с бели престилки от отделението, ръководено от д-р Милан Първанов.

„Нямам думи, с които мога да изразя огромната си благодарност към старшата сестра Янка Ласкова, медицинската сестра Даниела Петрова, към докторите Първанов и Калайджиев и изобщо към целия персонал на отделението за професионализма и човешкото отношение, проявено от тях към моята майка.

Искам да уверя всички ваши читатели, че в Гоце Делчев и в отделението на д-р Милан Първанов работят хора с големи сърца, които с отношението и професионализма си дават надежда и успокоение не само на болните си пациенти, но и на нас техните близки.

Бъдете живи и здрави, бъдете все така добри в професията и носете с гордост името ЧОВЕК. Благодаря ви!", казва още Иванка Маринова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK